Què fem

Consciència i psicologia integral

Si Canvies El Teu Mon

“ Si canvies el teu món interior, pots canviar el món”

MCKS

Si vols millorar la teva salut global i augmentar el teu benestar i felicitat, posa’t en contacte amb nosaltres!

Psicoterapia Integradora

Psicoteràpia integradora humanista

A partir d’una relació terapèutica propera i humana, fem un camí conjunt per descobrir les llums i ombres de la persona. A través d’experiments gestàlics, psicocorporals o visualitzacions, anem prenent consciència dels elements que originen i mantenen les dificultats i trobem les solucions més apropiades per a aquella persona.

Molt útil en:
Ansietat, depressió, estrès. problemes físics de causa desconeguda (fibromiàlgia, síndrome de còlon irritable), dificultats per prendre decisions, explosions de ràbia, dificultats en les relacions i falta de sentit de la vida.

Consciència i psicologia integral

Acompanyo persones en el seu procés de creixement personal i espiritual, les ajudo a actualitzar els seus recursos i potencials.
El meu paper com a terapeuta és facilitar els canvis i acompanyar les persones en alguns passos del seu camí de creixement.

PSICOTERÀPIA HUMANISTA
KINESIOLOGIA
SANACIÓ PRÀNICA

Kinesiologia holística i emocional

Aquesta tècnica es fa estirant els braços de la persona, que està estirada a la llitera. A partir del que es vol treballar, el test neuromuscular dels braços serveix com a mitjà de comunicació entre el kinesiòleg i el cos de la persona. El test permet accedir a informació inconscient sobre l’origen i el manteniment d’una problemàtica i potenciar nous camins més adaptatius per a la persona en concret i les circumstàncies en què es troba.

Kinesiologia Holística

La kinesiologia holística i emocional que faig integra recursos i tècniques d’orígens molt diversos.

Molt útil en:
Problemes de concentració i memòria, intoleràncies alimentàries i al·lèrgies,  dolors físics de causa desconeguda, comprovació de geopaties a la casa o la feina.

Sanació prànica

Sanacio Pranica

És una teràpia energètica que actua sobre l’aura i els xacres i es fa sense tocar físicament la persona. El terapeuta utilitza les seves mans per avaluar els desequilibris energètics, netejar l’energia malalta i aplicar prana fresc. Això fa augmentar la capacitat natural de recuperació del cos, tant a nivell físic com psicològic. Quan hi ha un bon funcionament energètic, és sorprenent la rapidesa amb què el cos es recupera, fins i tot en malalties considerades cròniques.

Molt útil en:
Estrès, hipertensió, dolors menstruals, migranyes, artrosi, hipotiroïdisme i altres malalties cròniques. En general, com a complement de la medicina convencional. També en bloquejos de l’expressió, baixa vitalitat o problemes de prosperitat.

Tornar a Què fem