Què fem

Psicologia

“Quan no som capaços de canviar una situació, ens enfrontem al repte de canviar-nos a nosaltres mateixos”

Què és la psicoteràpia?

La psicoteràpia és un espai per a tu on amb la nostra ajuda, et podràs conèixer més a tu mateix i trobar noves solucions o respostes a les teves dificultats actuals.

Et sents trist i desanimat?

Estàs nerviós sense saber per què?

Tens dolor i influeix la teva vida?

La relació amb el teu entorn no és bona?

T’agradaria fer les coses d’una altra manera?

Tens conflictes amb la parella?

Serveis que oferim

  • Terapia individual a nens, adolescents i adults
  • Tractament a familiars i pacients oncològics
  • Intervenció en dolor crònic
  • Acompanyament i consulta per a famílies adoptives

Qui se’n pot beneficiar?

La psicoteràpia pot ajudar qualsevol persona que es vulgui conèixer més, i també aquelles persones que es trobin immerses en situacions que vulguin canviar: ansietat, estrès, tristesa, problemes amb la parella...

Quins beneficis aporta?

La psicoteràpia ens pot ajudar a recuperar la sensació de control sobre un mateix i la seva vida, i també a cultivar la capacitat de fer front a les dificultats de cada dia.

Com fem psicoteràpia?

La nostra manera de treballar amb tu és integradora, combinem tècniques de diferents corrents per donar-te el suport que necessites. Treballem amb tu globalment, contextualitzant les teves vivències amb l’entorn familiar i social al qual pertanys.

Intervenció en dolor crònic

Actualment, el dolor sostingut és una de les principals causes d’atenció mèdica i malestar i conviure-hi requereix una gran fortalesa emocional.

Els psicòlegs ajudem a reconèixer, comprendre i acceptar que els factors cognitius, afectius i físics. El nostre objectiu és ajudar la persona a aprendre a conviure i donar-li eines per afrontar aquesta nova realitat, sovint plena de frustració, culpabilitat, aïllament i tristesa.

Tractem fibromiàlgia, síndrome de fatiga crònica, dolor d’esquena, cefalees, dolor postquirúrgic i artrosi, entre d’altres.

Teràpia individual en adults

Sovint ens sentim desbordats, abatuts, insatisfets, perduts, sense saber per on anar. Quan aquest malestar perdura, l’ajuda psicològica ens pot ajudar a canviar la manera d’enfocar les pròpies vivències, incrementar els recursos propis, per aconseguir un major benestar i felicitat personal.

Els problemes més freqüents en aquesta etapa són: ansietat (hipocondria, pors...) tristesa, estancament en el creixement personal, obsessions...

Teràpia de parella

És comú que durant la vida en parella sorgeixin diferents dificultats que no sabem com resoldre. Ja sigui per una sensació d’estancament en l’evolució de la relació, falta de confiança o comunicació, gelosia, insatisfacció sexual, entre d’altres.

Des del centre posem a la vostra disposició psicòlegs professionals que amb les seves tècniques i estratègies psicoterapèutiques ajudin a posar en marxa nous mecanismes relacionals que permetin resoldre el seu conflicte.

Tornar a Què fem